A+ A a Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
 

Kulturminnedagene 2018: Typisk norsk - ikke bare norsk

Magerøya formindling

Kulturminnedagene arrangeres i Norge for 25. året på rad. Lag og foreninger inviteres til å bidra i fellesarrangement for Halsa, Hemne og Snillfjord lørdag 8. september på Vinjeøra.

Årets Kulturminnedager inngår som en del av det europeiske kulturarvåret 2018, der formålet er å feire den mangfoldige europesike kulturarven, vise at kulturen ikke er statisk og at vi deler en felles historie og identitet. Tema for årets Kulturminnedager og kulturarvåret er derfor "Typisk norsk - ikke bare norsk".

Vi oppfordres til å forme et kulturminnedagsprogram rundt for eksempel identitiet, samferdsel, handel, reise, matkultur, tro og tradisjonshåndverk". Det oppfordres også til samarbeide mellom lokale lag, foreninger, kommuner og museum.

Lag og foreninger i Nye Heim kommune inviteres til å være en del av arrangementet. Lag og forenigner oppfordres også til å samarbeide om aktiviteter. Har ditt lag/ din forening lyst til å bidra, gir dere beskjed om hva dere ønsker å bidra med, samt en estimert kostnadsramme til:

- Halsa kommune: Ragnhild Godal Tunheim, tel: 91806446 - Ragnhild.tunheim@halsa.kommune.no

- Ytre Snillfjord / Ven: Kristin Solhaug Follett, tel: 91697156 - kristin.follett@snillfjord.kommune.no

- Hemne kommune: Gunn-Hilde Opsal, tel: 99400508 - gunn.hilde.opsal@hemne.kommune.no

 Frist for påmelding: 1. august

Foto: Eirik Bjoland

invitasjon

mer info om kulturminnedagene