A+ A a Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
 

Ledig stilling - enhetsleder/rektor

Svanem skole

Vi har ledig 100 % fast stilling som enhetsleder/rektor ved Svanem skole og SFO. Har du rektorutdanning og erfaring fra ledelse i skolen, kan du være den vi søker til en spennende lederstilling i grunnskolen.  

Svanem skole og SFO er en fådelt skole med for tiden 40 elever. Skolen holder til i nye, tidsmessige lokaler, har alle nødvendige spesialrom og er svært brukervennlig. Skolen har også egen skolefritidsordning. Skolen har finbeliggenhet og et flott turområde.

Skolen har mentorordning for nytilsatte og tilbud om kantine for ansatte og elever. 

Hemne kommune er Realfagskommune i år, og har derfor styrket fokus på realfagene i skole og barnehage. Det er i år vedtatt innføring av 1 til 1 med digitale verktøy for elever og lærere, og fra og med høsten 2017 vil alle elever ha egen iPad til bruk i undervisningen.

 

Til stillingen søker vi en leder med god evne til ledelse, samarbeid og kommunikasjon, både tverrfaglig innad i Hemne kommune som organisasjon og utad mot foresatte og eksterne samarbeidspartnere. Du må ha vilje og evne til å utvikle en læringskultur der du involverer lærere, elever og foresatte i prosesser som skaper gode forutsetninger for elevens læring.

 

Søknadsfrist: 8. september.  Mer informasjon om stillingen og link til elektronisk søknadsskjema. 

Lyst til å vite litt mer om Hemne?

 

Vi ønsker deg velkommen som søker i Hemne kommune.