A+ A a Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
 

Til gårdbrukerne. Ny søknadsfrist for produksjonstilskott.

Sau

1. mai er ny telledato og 15. mai er ny søknadsfrist for søknad om produksjonstillskott. Som gårdbruker må du huske å søke.

Et nytt søknadssystem for produksjonstilskott og avløsertilskott er satt i drift. Søknadsfristen er 15. mai og telledatoen for buskapen er 1. mai. Man kan søke når en vil mellom 1. og 15. mai. Det er ikke mulig å søke etter 15. mai. I perioden mellom 1. mai og 29. mai er det mulig å logge inn og endre søknaden hvis det skulle være behov for det. Det er kun mulig å søke elektronisk. man må logge inn med en av følgende identifikasjoner: minID, BankID, Buypass, Commfdes eller BankID på mobil. Logg inn via www.landbruksdirektoratet.no eller www.altinn.no

 Ku

Denne søknadsomgangen gjelder dyretelling og grunnlag for avløsertilskott (del 1). Så er det en søknadsfrist 15. oktober som gjelder dyretall, dyr på beite, jordbruksareal og avløser (del 2). Utbetalingen for del 1 og del 2 vil skje i februar 2018. Der blir og en utbetaling i juni 2017, som er den siste utbetalingen i gammelt produksjonstilskottsystem.

 

Hvis du som søker er usikker, avtal med landbrukskontoret, ta med bankbrikke eller en av de ovenfor nevnte identifikasjoner, og kom, så ordner vi søknaden sammen.

 

Lykke til!

 

Gris