A+ A a Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
 

Miljøfyrtårn - Vi gratulerer Bolig- og Næringsbygg AS

Overrekkelse av miljøfyrtårndiplom til BNBygg as

Bolig- og Næringsbygg AS ble sertifisert miljøfyrtårnbedrift og mottok nylig diplomet fra ordføreren under en pressekonferanse hos bedriften. Vi gratulerer!

Bolig og Næringsbygg AS (BNBygg) ble etablert i 1991 og har kontorer på Kyrksæterøra. Firmaet teller i dag 22 ansatte og tilbyr alle typer tjenester innen tømrer- og betongfaget. BNBygg driver også med utleie av maskiner, stillasjer, kran og verktøy.

Bolig og Næringsbygg AS er den første entreprenørbedriften i Hemne som er blitt sertifisert. Denne typen virksomhet er relativt kompleks, med sammensatte ressursstrømmer og resultatet vitner om dedikasjon til prosessen fra ledelse og ansatte.

 

Miljøfyrtårn er et miljøledelsessystem som dokumenterer ressursstrømmer og bevisstgjør virksomheten på å identifisere muligheter for å redusere utslipp og forbruk. En bonus er gjerne at man også sparer kostnader.

I forbindelse med anskaffelser krever offentlige og private virksomheter i økende grad at man har et miljøledelsessystem og kan dokumentere ressursbruk. Sertifisering gjennom Miljøfyrtårn er en måte å gjøre dette på som er tilpasset små og mellomstore bedrifter.

 

Det kreves at man benytter godkjent konsulent i arbeidet og sertifiseres av godkjent sertifisør.

Bolig- og Næringsbygg AS benyttet den lokale miljøfyrtårnkonsulenten Helen Hartel Rådgiving AS, og den lokale sertifisøren, Jorulf Gumdal.

 

              Logo