A+ A a Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
 

Ledig stilling - Avdelingsleder grunnskole, 1. -4. trinn

Sodin skole

Ved Sodin skole og SFO har vi med virkning fra 1.08.17 ledig stilling som avdelingsleder for 1.-4. trinn. Til denne spennende og utfordrende stillingen søker vi deg som har master i skoleledelse eller rektorutdanning. 

Sodin skole og SFO er en utviklingsorientert og fremtidsrettet barne- og ungdomsskole med ca. 450 elever fra 1. - 10. trinn. Skolen har sterkt fokus på kompetanse og organisasjonsutvikling til det beste for elevens læring.

Som avdelingsleder må du ha god evne til ledelse, samarbeid og kommunikasjon, både innad i organisasjonen og utad mot foresatte og eksterne samarbeidspartnere. Du må ha vilje og evne til å utvikle en læringskultur der du involverer lærere, elever og foresatte i prosesser som skaper gode forutsetninger for elevens læring.

Hemne kommune ligger i hjerte av Norge og venter på deg med sin storslåtte natur og trivelige miljø. Kommunen har et rikt og variert kulturliv, et godt idrettsmiljø og gode oppvekstvillkår for barn og unge. Har du kanskje hørt om fotballklubben KIL/Hemne, som nylig mottok pris fra RBK-Coop Midt-Norge for regional talentutvikling? Eller har du kanskje hørt om Humorfestivalen i Hemne; Midt-norsk mesterskap i revy, som arrangeres annethvert år? Dette er bare to eksempler på mangfoldet du vil finne i kommunen vår. 

Lyst til å vite litt mer om Hemne?

 

Søknadsfristen er 3. april. Mer informasjon om stillingene og link til elektronisk søknadsskjema

 

Vi ønsker deg velkommen som søker i Hemne kommune.