A+ A a Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
 

Meny

Publisert av: | Dato:

14. dagers meny fra kjøkkenet på Hemne Helsesenter. Med forbehold om endringer.

Middag serveres i tiden 13.15 - 14.00

Alle som har vedtak om middagsombringing, kan bestille mat innen kl 10.00 samme dag.

 

Dag

Dato

Hovedrett

Dessert/suppe

Mandag

18.03

Stekt fiskepudding m/remulade og råkost

Blåbærsuppe

Tirsdag

19.03

Biff Lindstrøm m/sjy og gr.saker

Sjokoladepudding

Onsdag

20.03

Lettsaltet torsk m/bacon og gulrot

Melksuppe

Torsdag

21.03

Fersk kjøtt m/løksaus og gr.saker

Minestronesuppe

Fredag

22.03

Mousakka m/salat og loff

Rødgrøt

Lørdag

23.03

Ostesnitzel m/gr.saker og potetmos

Yoghurt

Søndag

24.03

Steik m/saus og gr.saker

Himmelsk lapskaus

Mandag

25.03

Fiskekaker i brun saus m/kålstuing

Purreløksuppe

Tirsdag

26.03

Kjøttstuing

Semulepudding

Onsdag

27.03

Seibiff m/løk og råkost

Aspargessuppe

Torsdag

28.03

Potetball m/bacon,duppe og kålrot/gulrot

Melk

Fredag

29.03

Saltlapskaus

Kirsebærkompott

Lørdag

30.03

Smørgrøt

Pinne

Søndag

31.03

Biff Stroganoff m/potetemos

Bringebærkrem

 

 

For utskrift