A+ A a Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
 

Meny

Publisert av: | Dato:

14. dagers meny fra kjøkkenet på Hemne Helsesenter

Middag serveres i tiden 13.15 - 14.00

Alle som har vedtak om middagsombringing, kan bestille mat innen kl 10.00 samme dag.

 

Dag

Dato

Hovedrett

Dessert/suppe

Mandag

17.09

Plukkfisk m/smør og gulrot

Saftsuppe m/havregryn

Tirsdag

18.09

Kjøttstuing

Polentapudding

Onsdag

19.09

Røkt torsk m/eggsmør og gulrot

Melksuppe

Torsdag

20.09

Kjøttboller i frikassesaus

Frukt

Fredag

21.09

Lapskaus

Trollkrem

Lørdag

22.09

Fylt sei m/ostesaus og gr.saker

Vaniljedrøm

Søndag

23.09

Steik m/saus og gr.saker

Krokanfromasj

Mandag

24.09

Fiskeboller i hvit saus

Jordbær/rabarbrasuppe

Tirsdag

25.09

Saltkjøtt og vossakorv m/kålrotstappe

Minestronesuppe

Onsdag

26.09

Pølser i brun saus m/kålstuing

Rødgrøt

Torsdag

27.09

Lettsaltet torsk m/bacon, gulrot og potetmos

Melksuppe

Fredag

28.09

Moussaka m/salat og loff

Fersken m/krem

Lørdag

29.09

Risengrynsgrøt

Pinne

Søndag

30.09

Kjøttkaker i brun saus m/erterstuing

Sviskegrøt

 

 

For utskrift