A+ A a Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
 

Meny

Publisert av: | Dato:

14. dagers meny fra kjøkkenet på Hemne Helsesenter. Med forbehold om endringer.

Middag serveres i tiden 13.15 - 14.00. Tlf 901 04 514.

Alle som har vedtak om middagsombringing, kan bestille mat innen kl 10.00 samme dag.

 

Dag

Dato

Hovedrett

Dessert/suppe

Mandag

11.11

Blandaball m/bacon og kålrot/gulrot

Melk

Tirsdag

12.11

Sursøt kyllinggryte m/ris

Gele

Onsdag

13.11

Lettsaltet Uer m/smør og gulrot

Melksuppe

Torsdag

14.11

Ferskkjøtt m/løksaus og gr.saker

Semulepudding

Fredag

15.11

Stekt fiskepudding m/råkost og remulade

Tomatsuppe

Lørdag

16.11

Fylt sei m/ostesaus og gr.saker

Blåbærdrøm

Søndag

17.11

Kjøttkaker i brun saus m/erterstuing og gulrot

Risrand m/tyttebær og fløtemelk

Mandag

18.11

Plukkfisk m/smør og gulrot

Fruktsuppe

Tirsdag

19.11

Kjøttstuing

Bringebærmousse

Onsdag

20.11

Lammefrikasse

Fersken m/krem

Torsdag

21.11

Lettsaltet torsk /bacon og potetmos

Melksuppe

Fredag

22.11

Brennende kjærlighet

Mandelpudding

Lørdag

23.11

Rømmegrøt

Spekemat

Søndag

24.11

Sodd

Sviskegrøt m/fløtemelk

 

 

For utskrift