A+ A a Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
 

Meny

Publisert av: | Dato:

14. dagers meny fra kjøkkenet på Hemne Helsesenter. Med forbehold om endringer.

Middag serveres i tiden 13.15 - 14.00

Alle som har vedtak om middagsombringing, kan bestille mat innen kl 10.00 samme dag.

 

Dag

Dato

Hovedrett

Dessert/suppe

2.Pinsedag

10.06

Ovnsbakt laks m/agurksalat og rømme

Multekrem

Tirsdag

11.06

Kjøttdeig og makaronigryte

Blomkålsuppe

Onsdag

12.06

Seibiff m/løk og råkost

Rabarbrasuppe

Torsdag

13.06

Potetball m/bacon og kålrot/gulrot

Melk

Fredag

14.06

Bacalao

Russedessert

Lørdag

15.06

Pølser m/potetmos og gr.saker

Yoghurt

Søndag

16.06

Kjøtt i mørket

Tilslørte bondepiker

Mandag

17.06

Fiskekaker i brun saus m/kålstuing

Fruktsuppe

Tirsdag

18.06

Flyvende Jakob

Semulepudding

Onsdag

19.06

Skinke og blomkålgrateng

Rabarbragrøt

Torsdag

20.06

Røkt torsk m/eggsmør og gulrot

Melksuppe

Fredag

21.06

Lapskaus

Jordbær og fløte

Lørdag

22.06

Risengrynsgrøt

Pinne

Søndag

23.06

Røkt svinekam m/saus, surkål og gulrot

Riskrem

 

 

For utskrift