A+ A a Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
 

Meny

Publisert av: | Dato:

14. dagers meny fra kjøkkenet på Hemne Helsesenter

Middag serveres i tiden 13.15 - 14.00

Alle som har vedtak om middagsombringing, kan bestille mat innen kl 10.00 samme dag.

 

Dag

Dato

Hovedrett

Dessert/suppe

Mandag

02.10

Fiskegrateng m/gulrot og smør

Rabarbrasuppe

Tirsdag

03.10

Kjøttboller i frikassesaus

Rødgrøt

Onsdag

04.10

Potetball m/bacon og kålrot/gulrot

Melk

Torsdag

05.10

Sjømannens hvalbiff m/rømmesalat

Aspargessuppe

Fredag

06.10

Lapskaus

Mandelpudding

Lørdag

07.10

Havregrynsgrøt

Pinne

Søndag

08.10

Lammestek m/saus og gr.saker

Krokanfromasj

Mandag

09.10

Fiskball m/bacon og kålrot/gulrot

Nypesuppe

Tirsdag

10.10

Steinbitkarbonader m/løk og gulrot

Puffet ris

Onsdag

11.10

Fårikål

Fersken m/krem

Torsdag

12.10

Lettsalta Uer m/gulrot og smør

Melksuppe

Fredag

13.10

Makaronigryte

Fruktkompott

Lørdag

14.10

Karbonader m/potetmos og gr.saker

Yoghurt

Søndag

15.10

Ovnsbakt Laks m/hollandaise og gr.saker

Blåbærkrem

For utskrift