A+ A a Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
 

Meny

Publisert av: | Dato:

14. dagers meny fra kjøkkenet på Hemne Helsesenter

Middag serveres i tiden 13.15 - 14.00

Alle som har vedtak om middagsombringing, kan bestille mat innen kl 10.00 samme dag.

 

Dag

Dato

Hovedrett

Dessert/suppe

Mandag

21.08

Stekt fiskepudding m/råkost, remulade

Jordbær /Rabarbrasuppe

Tirsdag

22.08

Ferskkjøtt / løksaus, gr.saker

Mandelpudding

Onsdag

23.08

Sjømannens hvalbiff m/rømmesalat

Purreløksuppe

Torsdag

24.08

Fiskekaker i brun saus, kålstuing

Puffet ris

Fredag

25.08

Spekesild, rødbeter , løk

Kleppsuppe

Lørdag

26.08

Havregrøt

Pinne

Søndag

27.08

Biff Stroganoff, potetmos

Himmelsk lapskaus

Mandag

28.08

Fiskball, kålrot, gulrot, bacon

Melk

Tirsdag

29.08

Hakkebiff, erter ,løk

Mokkamousse

Onsdag

30.08

Blodpudding, kålrot, gulrot, bacon

Minestronesuppe

Torsdag

31.08

Lettsaltet brosme, bacon gulrot

Melksuppe

Fredag

01.09

Gryterett , ris

Kirsebærkompott

Lørdag

02.09

Karbonader, potetmos, gr.saker

Yoghurt

Søndag

03.09

Ovnsbakt kveite, sandefjorsmør

Lune bær m/ vaniljekrem

For utskrift