A+ A a Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
 

Meny

Publisert av: | Dato:

14. dagers meny fra kjøkkenet på Hemne Helsesenter

Middag serveres i tiden 13.15 - 14.00

Alle som har vedtak om middagsombringing, kan bestille mat innen kl 10.00 samme dag.

 

Dag

Dato

Hovedrett

Dessert/suppe

Mandag

21.01

Saltfiskball m/bacon og kålrot/gulrot

Kulturmelk

Tirsdag

22.01

Sursøt kyllinggryte m/ris

Trollkrem

Onsdag

23.01

Klippfisk m/bacon, gulrot og potetmos

Melksuppe

Torsdag

24.01

Pannekaker m/bacon og blåbær

Ertesuppe

Fredag

25.01

Sjømannens hvalbiff m/rømmesalat

Rødgrøt

Lørdag

26.01

Ostesnitzel m/gr.saker og potetmos

Yoghurt

Søndag

27.01

Kjøttkaker i brun saus m/erterstuing og gulrot

Tilslørte bondepiker

Mandag

28.01

Dampet fiskepudding m/hvit saus og gulrot

Jordbær/rabarbrasuppe

Tirsdag

29.01

Spekesild m/rødbeter og løk

Kleppsuppe

Onsdag

30.01

Kjøttboller i frikassesaus

Mokkamousse

Torsdag

31.01

Seibiff m/løk og råkost

Minestronesuppe

Fredag

01.02

Lapskaus

Marte knipe

Lørdag

02.02

Smørgrøt

Pinne

Søndag

03.02

Pinnekjøtt og vossakorv m/kålrotstappe

Bringebærkrem

 

 

For utskrift