A+ A a Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
 

Meny

Publisert av: | Dato:

14. dagers meny fra kjøkkenet på Hemne Helsesenter

Middag serveres i tiden 13.15 - 14.00

Alle som har vedtak om middagsombringing, kan bestille mat innen kl 10.00 samme dag.

 

Dag

Dato

Hovedrett

Dessert/suppe

Mandag

01.05

Sodd

Kirsebærkompott

Tirsdag

02.05

Dampet fiskepudding m/hvit saus og råkost

Saftsuppe

Onsdag

03.05

Kjøttboller i frikassesaus

Fersken m/krem

Torsdag

04.05

Indisk fiskegryte m/ris

Jevnet gr.saksuppe

Fredag

05.05

Lapskaus

Mandelpudding

Lørdag

06.05

Karbonader m/potetmos og gr.saker

Yoghurt

Søndag

07.05

Røkt svinekam m/surkål og gr.saker

Lune bær m/vaniljekrem

Mandag

08.05

Plukkfisk m/gulrot og smør

Nypesuppe

Tirsdag

09.05

Pølsegrateng

Semulepudding

Onsdag

10.05

Kjøttpudding m/løksaus og gr.saker

Tropisk fromasj

Torsdag

11.05

Lettsalta brosme m/bacon og gulrot

Melksuppe

Fredag

12.05

Sursøt kyllinggryte m/ris

Blomkålsuppe

Lørdag

13.05

Smørgrøt

Pinne

Søndag

14.05

Finnbiff m/potetmos og gr.saker

Trollkrem

For utskrift