A+ A a Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
 

Meny

Publisert av: | Dato:

14. dagers meny fra kjøkkenet på Hemne Helsesenter. Med forbehold om endringer.

Middag serveres i tiden 13.15 - 14.00

Alle som har vedtak om middagsombringing, kan bestille mat innen kl 10.00 samme dag.

 

Dag

Dato

Hovedrett

Dessert/suppe

Mandag

27.05

Fiskball m/bacon og gulrot/kålrot

Melk

Tirsdag

28.05

Benløse fugler m/sjy og gr.saker

Polentapudding

Onsdag

29.05

Lettsaltet torsk m/bacon og gulrot

Melksuppe

Kr.him.f

30.05

Oksestek m/saus og gr.saker

Skogsbærmousse

Fredag

31.05

Sjømannens hvalbiff m/rømmesalat

Minestronesuppe

Lørdag

01.06

Fylt sei m/ostesaus og gr.saker

Blåbærdrøm

Søndag

02.06

Koteletter m/saus, surkål og gulrot

Himmelsk lapskaus

Mandag

03.06

Dampet fiskepudding m/hvit saus og gulrot

Nypesuppe

Tirsdag

04.06

Pannekaker m/bacon og blåbær

Ertesuppe

Onsdag

05.06

Kjøttsuppe

Pærer m/krem

Torsdag

06.06

Klippfisk m/bacon, gulrot og potetmos

Melksuppe

Fredag

07.06

Gryterett m/ris

Rødgrøt

Pinseaften

08.06

Rømmegrøt

Spekemat

1. Pinsedag

09.06

Kjøttkaker i brun saus m/ertestuing

Mandelpudding

2. Pinsedag 10.06 Ovnsbakt laks m/agurksalat og rømme Multekrem

 

 

For utskrift