A+ A a Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
 

Meny

Publisert av: | Dato:

14. dagers meny fra kjøkkenet på Hemne Helsesenter

Middag serveres i tiden 13.15 - 14.00

Alle som har vedtak om middagsombringing, kan bestille mat innen kl 10.00 samme dag.

 

Dag

Dato

Hovedrett

Dessert/suppe

Mandag

15.05

Fiskball m/bacon og kålrot/gulrot

Melk

Tirsdag

16.05

Steinbitkarbonader m/løk og rømmesalat

Polentapudding

Onsdag

17.05

 Sodd

Sviskegrøt

Torsdag

18.05

Lettsalta Uer m/smør og gulrot

Melksuppe

Fredag

19.05

Kjøttstuing

Pærer m/krem

Lørdag

20.05

Ostesnitzel m/gr.saker og potetmos

Blåbærdrøm

Søndag

21.05

Kalkunfileet m/fløtesaus og gr.saker

Himmelsk lapskaus

Mandag

22.05

Fiskekaker i brun saus m/kålstuing

Fruktsuppe

Tirsdag

23.05

Gjeterens pai m/tomatsaus

Appelsinfromasj

Onsdag

24.05

Røkt torsk m/eggsmør og gulrot

Melksuppe

Kr.him.f.dag

25.05

Kjøttkaker m/erterstuing og gulrot

Tilslørte bondepiker

Fredag

26.05

Skinke og blomkålgrateng

Minestronesuppe

Lørdag

27.05

Havregrynsgrøt

Pinne

Søndag

28.05

Lammestek m/saus og gr.saker

Karamellpudding

For utskrift