A+ A a Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
 

Meny

Publisert av: | Dato:

14. dagers meny fra kjøkkenet på Hemne Helsesenter. Med forbehold om endringer.

Middag serveres i tiden 13.15 - 14.00

Alle som har vedtak om middagsombringing, kan bestille mat innen kl 10.00 samme dag.

 

Dag

Dato

Hovedrett

Dessert/suppe

Mandag

18.02

Fiskegrateng m/råkost

Trondhjemssuppe

Tirsdag

19.02

Brennende kjærlighet

Frukt

Onsdag

20.02

Fersk fisk m/lever og rogn

Melksuppe

Torsdag

21.02

Lammefrikasse

Sjokoladepudding

Fredag

22.02

Pizza m/salat

Semulepudding

Lørdag

23.02

Karbonader m/gr.saker og potetmos

Yoghurt

Søndag

24.02

Ovnsbakt kveite m/rømme og agurksalat

Himmelsk lapskaus

Mandag

25.02

Fiskeboller i hvit saus

Nypesuppe

Tirsdag

26.02

Benløse fugler m/sjy og gr.saker

Purreløksuppe

Onsdag

27.02

Kjøttsuppe

Gele

Torsdag

28.02

Indisk fiskeform m/ris

Fruktsuppe

Fredag

01.03

Lapskaus

Puffet havre

Lørdag

02.03

Smørgrøt

Pinne

Søndag

03.03

Koteletter m/saus ,surkål og gulrot

Fromasj

 

 

For utskrift