A+ A a Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
 

Meny

Publisert av: | Dato:

14. dagers meny fra kjøkkenet på Hemne Helsesenter

Middag serveres i tiden 13.15 - 14.00

Alle som har vedtak om middagsombringing, kan bestille mat innen kl 10.00 samme dag.

 

Dag

Dato

Hovedrett

Dessert/suppe

Mandag

09.07

Fiskegrateng, gulrot, smør

Rabarbrasuppe

Tirsdag

10.07

Gryterett m/ris

Fruktcoctail

Onsdag

11.07

Røkt torsk, eggsmør, gulrot

Melksuppe

Torsdag

12.07

Kjøttboller i frikasesaus

Purreløksuppe

Fredag

13.07

Pølsegrateng

Semulepudding

Lørdag

14.07

Ostesnitzel, potetmos, gr.saker

Yoghurt

Søndag

15.07

Finnbiff, brokkoli ,gulrot, bacon

Krokanfromasj

Mandag

16.07

 Saltfiskball, kålrot, gulrot, bacon

Melk

Tirsdag

17.07

Kjøttpudding m/tomatsaus, gr.saker

Marte knipe

Onsdag

18.07

Kjøttstuing

Aspargessuppe

Torsdag

19.07

Lettsaltet torsk, bacon , gulrot

Melksuppe

Fredag

20.07

Lammefrikase

Puffet ris

Lørdag

21.07

Smørgrøt

Pinne

Søndag

22.07

Ovnstekt laks, hollandaise, gr.saker

Bringebærkrem

 

 

For utskrift