A+ A a Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
 

Meny

Publisert av: | Dato:

14. dagers meny fra kjøkkenet på Hemne Helsesenter

Middag serveres i tiden 13.15 - 14.00

Alle som har vedtak om middagsombringing, kan bestille mat innen kl 10.00 samme dag.

 

Dag

Dato

Hovedrett

Dessert/suppe

Mandag

14.05

Plukkfisk

Nypesuppe

Tirsdag

15.05

Gjeterens pai m/tomatsaus

Gele

Onsdag

16.05

Røkt torsk m/gulrotstuing

Melksuppe

Torsdag

17.05

Sodd

Sviskegrøt

Fredag

18.05

Bacalao

Blåbærsuppe

Pinseaften

19.05

Rømmegrøt

Spekemat

1. Pinsedag

20.05

Kjøttkaker m/erterestuing og gulrot

Fromasj

2. Pinsedag

21.05

Ovnsbakt laks m/agurksalat og rømme

Multekrem

Tirsdag

22.05

Kjøttboller i frikassesaus

Polentapudding

Onsdag

23.05

Spekesild m/rødbeter og løk

Kleppsuppe

Torsdag

24.05

Saltfiskball m/bacon og kålrot/gulrot

Melk

Fredag

25.05

Lasagne m/salat og loff

Sjokolademousse

Lørdag

26.05

Ostesnitzel m/potetmos og gr.saker

Yoghurt

Søndag

27.05

Kalkunfileet m/bearnaisesaus og gr.saker

Himmelsk lapskaus

 

 

For utskrift