A+ A a Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
 

Meny

Publisert av: | Dato:

14. dagers meny fra kjøkkenet på Hemne Helsesenter

Middag serveres i tiden 13.15 - 14.00

Alle som har vedtak om middagsombringing, kan bestille mat innen kl 10.00 samme dag.

 

Dag

Dato

Hovedrett

Dessert/suppe

Mandag

16.10

Fiskekaker i brun saus m/kålstuing

Fruktsuppe

Tirsdag

17.10

Flyvende Jakob m/ris

Semulepudding

Onsdag

18.10

Lettsaltet Brosme m/bacon og gulrot

Melksuppe

Torsdag

19.10

Kjøttpudding m/løksaus og gr.saker

Skogsoppsuppe

Fredag

20.10

Lammefrikasse/lammefrikadeller

Mokkamousse

Lørdag

21.10

Risengrynsgrøt

Pinne

Søndag

22.10

Biff Stroganoff m/potetmos

Riskrem

Mandag

23.10

Stekt fiskepudding m/råkost og remulade

Trondhjemssuppe

Tirsdag

24.10

Pannekaker m/bacon og blåbær

Ertersuppe

Onsdag

25.10

Skinke og blomkålgrateng

Pærer m/krem

Torsdag

26.10

Fiskegryte m/tomat, purre og hvit saus

Jevnet gr.saksuppe

Fredag

27.10

Lasagne m/salat og loff

Russedessert

Lørdag

28.10

Fylt sei m/ostesaus og gr.saker

Cappuchino drøm

Søndag

29.10

Kjøtt i mørket

Tilslørte bondepiker

For utskrift