A+ A a Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
 

Meny

Publisert av: | Dato:

14. dagers meny fra kjøkkenet på Hemne Helsesenter

Middag serveres i tiden 13.15 - 14.00

Alle som har vedtak om middagsombringing, kan bestille mat innen kl 10.00 samme dag.

 

Dag

 

Hovedrett

Dessert/suppe

Mandag

19.02

Fiskeboller i hvit saus, gulrot

Sagosuppe

Tirsdag

20.02

Kjøttpudding m/løksaus, gr.saker

Pærer m/krem

Onsdag

21.02

Fersk fisk, lever og rogn

Melksuppe

Torsdag

22.02

Benløse fugler m/sjy, gr.saker

Indisk suppe

Fredag

23.02

Salt lapskaus

Puffet ris

Lørdag

24.02

Fylt sei m/ ostesaus, gr.saker

Yoghurt

Søndag

25.02

Sodd

Sviskekompott

Mandag

26.02

Stekt fiskepudding, m/råkost og remulade

Nypesuppe

Tirsdag

27.02

Biff Lindstrøm m/saus , gr.saker

Minuttpudding

Onsdag

28.02

Potetball, bacon, duppe, kålrot,gulrot

Melk

Torsdag

01.03

Røkt torsk, eggsmør, gulrot

Melksuppe

Fredag

02.03

Pizza, salat

Mokkamousse

Lørdag

03.03

Smørgrøt

Pinne

Søndag

04.03

Finnbiff

Himmelsk lapskaus

For utskrift