A+ A a Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
 

Meny

Publisert av: | Dato:

14. dagers meny fra kjøkkenet på Hemne Helsesenter. Med forbehold om endringer.

Middag serveres i tiden 13.15 - 14.00

Alle som har vedtak om middagsombringing, kan bestille mat innen kl 10.00 samme dag.

 

Dag

Dato

Hovedrett

Dessert/suppe

Mandag

15.04

Fiskegrateng m/gulrot og smør

Nypesuppe

Tirsdag

16.04

Hønsefrikasse

Sjokoladepudding

Onsdag

17.04

Kokt Uer m/gulrot og smør

Melksuppe

Skjærtorsdag

18.04

Dampet laks m/ rømme og agurksalat

Multekrem

Langfredag

19.04

Koteletter m/sjy og surkål

Karamellpudding

Påskeaften

20.06

Rømmegrøt

Spekemat

1. Påskedag

21.04

Lammestek m/saus og gr.saker

Tilslørte bondepiker

2. Påskedag

22.04

Kjøttkaker i brun saus m/erterstuing og gulrot

Gele

Tirsdag

23.04

Fiskekaker m/løk og råkost

Rabarbrasuppe

Onsdag

24.04

Skinke og blomkålgrateng

Bringebærmousse

Torsdag

25.04

Klippfisk m/bacon, gulrot og potetmos

Melksuppe

Fredag

26.04

Gjeterens pai m/tomatsaus

Purreløksuppe

Lørdag

27.04

Fylt sei m/ostesaus og gr.saker

Yoghurt

Søndag

28.04

Finnbiff m/bacon og gr.saker

Riskrem

 

 

For utskrift