A+ A a Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
 

Meny

Publisert av: | Dato:

14. dagers meny fra kjøkkenet på Hemne Helsesenter

Middag serveres i tiden 13.15 - 14.00

Alle som har vedtak om middagsombringing, kan bestille mat innen kl 10.00 samme dag.

 

Dag

Dato

Hovedrett

Dessert/suppe

Mandag

15.10

Fiskegrateng m/gulrot og smør

Blåbærsuppe

Tirsdag

16.10

Pannekaker m/bacon og blåbær

Ertersuppe

Onsdag

17.10

Lettsaltet uer m/smør og gulrot

Melksuppe

Torsdag

18.10

Kjøttdeig og makaronigryte

Marte knipe

Fredag

19.10

Sjømannens hvalbiff m/rømmesalat

Purreløksuppe

Lørdag

20.10

Ostesnitzel m/potetmos og gr.saker

Blåbærdrøm

Søndag

21.10

Ovnstekt laks m/hollandaise og gr.saker

Sjokolademousse

Mandag

22.10

Blandaball m/bacon og kålrot/gulrot

Melk

Tirsdag

23.10

Gjeterens pai m/tomatsaus

Puffet havre

Onsdag

24.10

Fårikål

Kirsebærkompott

Torsdag

25.10

Røkt torsk m/eggsmør og gulrot

Melksuppe

Fredag

26.10

Lapskaus

Pærer m/krem

Lørdag

27.10

Risengrynsgrøt

Pinne

Søndag

28.10

Lammestek m/saus og gr.saker

Riskrem

 

 

For utskrift