A+ A a Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
 

Meny

Publisert av: | Dato:

14. dagers meny fra kjøkkenet på Hemne Helsesenter

Middag serveres i tiden 13.15 - 14.00

Alle som har vedtak om middagsombringing, kan bestille mat innen kl 10.00 samme dag.

 

Dag

 

Hovedrett

Dessert/suppe

Mandag

08.01

Fiskeboller i hvit saus m/ gulrot

Nypesuppe

Tirsdag

09.01

Kjøttstuing

Puffet ris

Onsdag

10.01

Lettsalta torsk m/bacon og gulrot

Melksuppe

Torsdag

11.01

Sjømannens hvalbiff m/rømmesalat

Aspargessuppe

Fredag

12.01

Medisterpølser/kaker med rødkål og gulrot

Kirsebærkompott

Lørdag

13.01

Ostesnitzel m/gr.saker og potetmos

Blåbærdrøm

Søndag

14.01

Røkt svinekam m/saus, surkål og gulrot

Lune bær m/vaniljekrem

Mandag

15.01

Stekt fiskepudding m/råkost og remulade

Trondhjemssuppe

Tirsdag

16.01

Kjøttboller i frikassesaus

Polentapudding

Onsdag

17.01

Skinke og blomkålgrateng

Minestronesuppe

Torsdag

18.01

Lettsalta uer m/smør og gulrot

Melksuppe

Fredag

19.01

Lapskaus

Russedessert

Lørdag

20.01

Risengrynsgrøt

Pinne

Søndag

21.01

Kjøtt i mørket

Riskrem

For utskrift