A+ A a Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
 

Meny

Publisert av: | Dato:

14. dagers meny fra kjøkkenet på Hemne Helsesenter

Middag serveres i tiden 13.15 - 14.00

Alle som har vedtak om middagsombringing, kan bestille mat innen kl 10.00 samme dag.

 

Dag

Dato

Hovedrett

Dessert/suppe

Mandag

03.04

Fiskball m/bacon og kålrot/gulrot

Nypesuppe

Tirsdag

04.04

Lammefrikadeller m/fløtesaus og gr.saker

Puffet ris

Onsdag

05.04

Steinbitkarbonader m/løk og rømmesalat

Polentapudding

Torsdag

06.04

Røkt torsk m/gulrotstuing og smør

Melksuppe

Fredag

07.04

Lapskaus

Pærer m/krem

Lørdag

08.04

Pølser m/potetmos og gr.saker

Yoghurt

Søndag

09.04

Biff Stroganoff m/ potetmos

Sjokolademousse

Mandag

10.04

Fiskeboller i hvit saus m/gulrot

Fruktsuppe

Tirsdag

11.04

Flyvende Jakob

Marte knipe

Onsdag

12.04

Lettsalta uer m/gulrot og smør

Melksuppe

Skjærtorsdag

13.04

Lammestek m/fløtegratinert potet og gr.saker

Multekrem

Langfredag

14.04

Dampet laks m/sandefjordsmør og gr.saker

Kirsebærfromasj

Påskeaften

15.04

Rømmegrøt

Pinne

1. Påskedag

16.04

Koteletter m/surkål, gr.saker og sjy

Fruktkompott

  2. Påskedag    17.04   Kjøttkaker i brun saus m/erterstuing            Gele

For utskrift