A+ A a Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
 

Meny

Publisert av: | Dato:

14. dagers meny fra kjøkkenet på Hemne Helsesenter

Middag serveres i tiden 13.15 - 14.00

Alle som har vedtak om middagsombringing, kan bestille mat innen kl 10.00 samme dag.

 

Dag

Dato

Hovedrett

Dessert/suppe

Mandag

13.11

Fiskball m/bacon og kålrot/gulrot 

Jordbær/rabarbrasuppe

Tirsdag

14.11

Ferskkjøtt m/løksaus og gr.saker

Skogsbærmousse

Onsdag

15.11

Gryterett m/ris

Semulepudding

Torsdag

16.11

 Lettsaltet torsk m/bacon og gulrot

Melksuppe

Fredag

17.11

 Mousakka m/salat og loff

Gele

Lørdag

18.11

Havregrøt

Pinne

Søndag

19.11

Røkt svinekam m/fløtesaus og gr.saker

Multefromasj

Mandag

20.11

Fiskeboller i hvit saus m/gulrot

Saftsuppe

Tirsdag

21.11

Seikarbonader m/løk og gulrot

Fruktkompott

Onsdag

22.11

Kjøttboller i frikassesaus

Kavring m/surmelk

Torsdag

23.11

Lettsaltet uer m/smør og gulrot

Melksuppe

Fredag

24.11

Pølser i brun saus m/kålstuing

Polentapudding

Lørdag

25.11

Ostesnitzel m/potetmos og gr.saker

Vaniljedrøm

Søndag

26.11

Ovnsbakt kveite m/sandefjordsmør og gr.saker

Bringebærkrem

For utskrift