A+ A a Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

BedriftsregisterKommunen har et variert næringsliv. Den største industriarbeidsplassen er Wacker Chemicals Norway, Holla Metall som produserer silisiummetall og mikrosilica. Andre viktige næringer er landbruk, oppdrett av laksefisk, rogn- og smoltproduksjon, trevareproduksjon, transport og service med bl.a. handel og hotell. Nærheten til ilandføringssted for gass,Tjeldbergodden i Aure kommune er en viktig faktor for næringslivet.

Kontaktregister

Det er etablert et kontaktregister med informasjon om bedriftene i kommunen. Du kan søke etter hva som helst. Systemet vil lete i alle felt i registeret (unntatt beskrivelsen) for å finne aktuelle kontakter. Du kan skrive deler av ord, telefonnummer, navn eller stikkord.  Se Hemneportalen for oppdatert informasjon.

Nyhetsbilde

Miljøfyrtårn - Vi gratulerer Bolig- og Næringsbygg AS

Bolig- og Næringsbygg AS ble sertifisert miljøfyrtårnbedrift og mottok nylig diplomet fra ordføreren under en pressekonferanse hos bedriften. Vi gratulerer!

Nyhetsbilde

Miljøfyrtårn - Vi gratulerer Hemne videregående skole

Hemne videregående skole ble sertifisert miljøfyrtårn og mottok nylig diplomet fra ordføreren. Vi gratulerer!

Nyhetsbilde

Miljøfyrtårn - Vi gratulerer ASPnor

ASPnor AS ble sertifisert miljøfyrtårnbedrift og mottok nylig diplomet fra ordføreren under årsmøtet i Hemne Kraftlag. Vi gratulerer!