A+ A a Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

BedriftsregisterKommunen har et variert næringsliv. Den største industriarbeidsplassen er Wacker Chemicals Norway, Holla Metall som produserer silisiummetall og mikrosilica. Andre viktige næringer er landbruk, oppdrett av laksefisk, rogn- og smoltproduksjon, trevareproduksjon, transport og service med bl.a. handel og hotell. Nærheten til ilandføringssted for gass,Tjeldbergodden i Aure kommune er en viktig faktor for næringslivet.

Kontaktregister

Det er etablert et kontaktregister med informasjon om bedriftene i kommunen. Du kan søke etter hva som helst. Systemet vil lete i alle felt i registeret (unntatt beskrivelsen) for å finne aktuelle kontakter. Du kan skrive deler av ord, telefonnummer, navn eller stikkord.  Se Hemneportalen for oppdatert informasjon.

Nyhetsbilde

Presentasjoner fra heldagssamling næringsplan 9. mai

En stor takk til de som møtte på heldagssamlingen i forbindelse med utarbeidelsen av strategisk næringsplan. Presentasjonene som foredragsholderne benyttet på samlingen er nå lagt ut og kan nås fra lenken nedenfor.

Nyhetsbilde

Miljøfyrtårn - Vi gratulerer Bolig- og Næringsbygg AS

Bolig- og Næringsbygg AS ble sertifisert miljøfyrtårnbedrift og mottok nylig diplomet fra ordføreren under en pressekonferanse hos bedriften. Vi gratulerer!

Nyhetsbilde

Miljøfyrtårn - Vi gratulerer ASPnor

ASPnor AS ble sertifisert miljøfyrtårnbedrift og mottok nylig diplomet fra ordføreren under årsmøtet i Hemne Kraftlag. Vi gratulerer!