A+ A a Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

E-Hemne 

Prosjektet begynner å få noen år på baken, og har ikke nyhetens interesse lenger. Digital kompetanse er imidlertid mer aktuelt enn noen gang, og vi lar denne være med en stund til for å vise hvordan offentlige og private virksomheter i Hemne har tenkt prinsipielt, langsiktig og praktisk i arbeidet med IKT.

 

Hemne kommune har utarbeidet en lokal strategi for hvordan vi skal anvende informasjons- og kommunikasjonsteknologien (IKT), herunder bredbånd, for å oppfylle kommunevisjonen og viktige samfunnsmål.

Prosjektet eHemne ble etablert i november 2002, etter initiativ fra Hemne kommune. Utgangspunktet var den sentraleeNorge-planen, og eHemne er et referanseprosjekt - med finansiell støtte fra Sør-Trøndelag fylkeskommune.

 

Planen ble vedtatt av Hemne kommunestyre i juni 2003 og inneholder forslag om 17 tiltak, hvorav 6 skal prioriteres. Hvert tiltak har en navngitt pådriver, som skal arbeide for å få tiltaket gjennomført.

Vil du vite mer om prosjektet, er det bare å klikke seg inn på www.ehemne.no

Klikk på bildet for å lese planen (pdf-format)

Nyhetsbilde

Presentasjoner fra heldagssamling næringsplan 9. mai

En stor takk til de som møtte på heldagssamlingen i forbindelse med utarbeidelsen av strategisk næringsplan. Presentasjonene som foredragsholderne benyttet på samlingen er nå lagt ut og kan nås fra lenken nedenfor.

Nyhetsbilde

Miljøfyrtårn - Vi gratulerer Bolig- og Næringsbygg AS

Bolig- og Næringsbygg AS ble sertifisert miljøfyrtårnbedrift og mottok nylig diplomet fra ordføreren under en pressekonferanse hos bedriften. Vi gratulerer!

Nyhetsbilde

Miljøfyrtårn - Vi gratulerer ASPnor

ASPnor AS ble sertifisert miljøfyrtårnbedrift og mottok nylig diplomet fra ordføreren under årsmøtet i Hemne Kraftlag. Vi gratulerer!