A+ A a Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

EtableringTendensen er klar; det er stadig flere som realiserer drømmen om å etablere egen virksomhet. Regelen er at jo bedre man forbereder seg, desto bedre resultat. Alle bør utarbeide en forretningsplan. I forretningsplanen utformes bedriften på papiret og benyttes overfor forretningspartnere, finansieringsinstitusjoner og som underlag for søknader om tilskudd. Har du en idé, plan for etablering eller bare ønsker å sjekke ut litt; er lokal kontakt næringskonsulenten i Hemne kommune.

Råd og veiledning

Når du henvender deg hit vil vi gjennom en kartleggingsfase forsøke å klarlegge hva oppdraget eller prosjektet går ut på. Veilederrollen er i første rekke å fungere som katalysator i prosessen med å utvikle ide, forretningsplan og søknader. Hvor mye tid vi bruker sammen varierer. Ofte er spørsmål og behov av en slik art at det er nødvendig å trekke inn andre tjenester. Vår oppgave blir da å vise deg til kompetanse, ressurser og virkemidler som er relevante. />

Det finnes mange private og offentlige instanser som kan svare på spørsmål og bidra med kompetanse ved etablering og utvikling av bedriften. Noen av de offentlige tilbudene er gratis, mens private konsulenttjenester tilbys til vanlige forretningsmessige vilkår. Du kan benytte lenkene til høyre eller ta kontakt med næringskonsulent.

 

Veiledning på nett

Etablerer.no er det offisielle nettstedet hvor du kan registrere deg som bruker (gratis) og får tilgang til et eget arbeidsområde med verktøy som er tilpasset planlegging, oppstart og drift av egen virksomhet. Anbefales!!!! For å gå direkte til siden Trykk her.