A+ A a Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Velkommen til Svanem skoleSvanem skole slider 1 Svanem skole slider 2 Svanem skole slider 3 Svanem skole slider 4 Svanem skole slider 5

Svanem skole/SFO er en fådelt skole som ligger i naturskjønne omgivelser på Hellandsjøen, ca 15 km vest for kommunens sentrum Kyrksæterøra. Skolen er organisert  med 3 kontaktlærere for  1.-2. trinn, 3.-4. trinn, 5.-7. trinn. 12 ansatte arbeider ved skolen; rektor, 7 lærere, en vernepleier og 3 assistenter i hel- og delstillinger. 

I skoleåret 2016/ 2017 vil det være 38 elever.

 

Skolen har tilbud om kantine der elever og ansatte kan spise en sunn lunsj fem dager i uka.

  

www.fug.no

 

 Foreldreutvalget for grunnopplæringen, FUG, er et nasjonalt, rådgivende organ for både utdanningsmyndigheter og for foreldre og ansatte i grunnopplæringen.

 

 

Hva er foreldrehverdag.no?

Foreldrehverdag.no hjelper deg å bli bedre kjent med barnet ditt og deg selv, og handler om forholdet mellom dere. Du får ikke fasitsvar, men kanskje noen nye tanker om hvorfor du gjør som du gjør, hvorfor barnet ditt gjør som det gjør og hvordan dere kan få det bedre sammen i hverdagen.

www.foreldrehverdag.no

Nyhetsbilde

Ledige lærerstillinger

Vi har flere ledige lærerstillinger fra 01.08.17. Det er både faste stillinger og årsvikariat som er ledig. De fleste stillingene er plassert ved Sodin skole og SFO. En stilling er plassert ved Svanem skole og SFO.  

Skoleruta 2016/2017

Skoleruta for høst 2016/vår 2017 er nå klar.

Første skoledag etter sommerferien er onsdag 17.august. Høstferien er berammet til 10. - 14.oktober 2016.

Fullstendig oversikt finner du nedenfor

Nyhetsbilde