A+ A a Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
 

1. oktober stenger ekspedisjonen ved TLM

Ekspedisjon

Det innføres nå booking av avtaler for saksbehandlere ved Teknisk, landbruk og miljø, og for saksbehandlere ved Rådmannens stab på rådhuset.

Det er nå opprettet et felles kundemottak ved Rådhuset. Som en følge av dette, samt nedbemanning i Hemne kommune, stenger ekspedisjonen ved TLM på Lidalsbygget.

Dette innebærer det ikke vil være mulig med "drop in" besøk ved TLM lenger.

For å få avtale med saksbehandler, skal kundemottaket ved Hemne kommune kontaktes på tlf 72 46 00 00. De vil sette opp en avtale med saksbehandler der de registrerer hvem som ringer, hvilken sak det gjelder og kontaktopplysninger.

Samtidig innføres også samme ordning for avtale med saksbehandlere i Rådmannens stab på rådhuset.

 

Hva betyr dette for kunden?

En treffer en forberedt saksbehandler, slik at en tidligere kan få et godt svar. I tillegg slipper en å sitte å vente på tur, eller vente på en saksbehandler som er ute på en nødvendig befaring, møte e.l

Tiden som er avsatt blir avsatt til deg alene.

I akutte tilfeller vil det fortsatt være mulig å få kontakt med nødvendig personell ved TLM via Kundemottaket.

Parallelt jobbes det også med bedre elektroniske løsninger, som skal lette hverdagen for publikum, entreprenører og andre som ofte har behov for kontakt med TLM.

 

Hvordan løses dette praktisk:

Hvis kunden ikke får løst sitt behov ved eksisterende nettløsninger, og det er behov for tid med saksbehandler ved TLM/Rådmannens stab, ringer kunden 72 46 00 00 eller oppsøker ekspedisjonen i rådhuset.

Personell i Kundemottaket vil etter å kartlagt hvem som ringer og om hva, finne et tidspunkt til den rette saksbehandleren,

Umiddelbart før avtaletidspunktet, møter kunden opp i det ubemannede ekspedisjonsområdet til TLM (ytterdøra vil være åpen), her er det mulig å sette seg ned og vente på saksbehandler.

Kunder som har avtale med saksbehandler på rådhuset, henvender seg i Ekspedisjonen i 1.etg.

Kunden blir hentet av en forberedt saksbehandler på avtaletidspunktet.

Det er også fullt mulig å få direkte kontakt med saksbehandler ved å henvende seg i Ekspedisjonen på rådhuset, de vil formilde kontakt umiddelbart dersom vedkommende er ledig.