A+ A a Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
 

Ledige stillinger - barnehagelærer og pedagogisk leder

Skjell Svanem barnehage

Er du utdannet barnehagelærer og på jakt etter jobb? Vi har ledige stillinger i Bakkely barnehage og ved Ven oppvekstsenter barnehage.

Ved Ven oppvekstsenter barnehage er det ledig 100 % stilling som pedagogisk leder, og i Bakkely barnehage er det ledig 100 % fast stilling som barnehagelærer. Bakkely barnehage ligger i sentrum på Kyrksæterøra, og Ven oppvekstsenter barnehage ligger på Vennastranda i Snillfjord kommune, 16 km fra Kyrksæterøra.

 

Er du glad i natur og friluftsliv og liker å være mye ute? Vi søker deg som er motivert for å tilbringe dagen aktivt sammen med barn i barnehage.

 

Hemne ligger i hjerte av Norge og venter på deg med sin storslåtte natur og trivelige miljø. Kommunen har et rikt og variert kulturliv, et godt idrettsmiljø og gode oppvekstvillkår for barn og unge. Har du kanskje hørt om fotballklubben KIL/Hemne, som har mottatt pris fra RBK-Coop Midt-Norge for regional talentutvikling? Eller har du kanskje hørt om Humorfestivalen i Hemne; Midt-norsk mesterskap i revy, som arrangeres annethvert år? Dette er bare to eksempler på mangfoldet du vil finne i kommunen vår. 

Lyst til å vite litt mer om Hemne?

 

Søknadsfristen er 06.05.2019.

Mer informasjon om stillingen og link til elektronisk søknadsskjema

 

Vi ønsker deg velkommen som søker i Hemne kommune.