A+ A a Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
 

Ledig stilling - Helsefagarbeider

Hemne Helsesenter

Vi har ledig 62 % fast stilling som helsefagarbeider i enhet Pleie og omsorg.

Trygdepensjonatet er en omsorgsbolig med heldøgns bemanning og er samlokalisert med sykehjem, legesenter og øvrige tjenester i Pleie og omsorg. Personalet har høy faglig kompetanse. Det sykepleierfaglige ansvaret ligger hos hjemmesykepleien, hvor det er et tett samarbeid.

Stillingen er en kombinasjonsstilling hvor deler av stillingen har arbeid hver 3. helg i trygdepensjonatet, og resten av stillingen er utføring av praktisk bistand i brukers eget hjem i hele kommunen.

Vi søker helsefagarbeider som ønsker å jobbe i brukers eget hjem med både pleie- og omsorgsoppgaver og praktisk bistand. 

 

Hemne ligger i hjerte av Norge og venter på deg med sin storslåtte natur og trivelige miljø. Kommunen har et rikt og variert kulturliv, et godt idrettsmiljø og gode oppvekstvillkår for barn og unge. Har du kanskje hørt om fotballklubben KIL/Hemne, som har mottatt pris fra RBK-Coop Midt-Norge for regional talentutvikling? Eller har du kanskje hørt om Humorfestivalen i Hemne; Midt-norsk mesterskap i revy, som arrangeres annethvert år? 

Dette er bare to eksempler på mangfoldet du vil finne i kommunen vår. Lyst til å vite litt mer om Hemne?

 

Søknadsfristen er 28.03.19.

Mer informasjon om stillingen og link til elektronisk søknadsskjema

 

Vi ønsker deg velkommen som søker i Hemne kommune.