A+ A a Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
 

Ledig stilling - fastlegevikariat

Lege

Ved Hemne legesenter er det ledig fastlegevikariat i perioden mai 2019 - 2020

Fastlege Andrea Cathrin Løvaas skal ut i mammapermisjon, og søker derfor en god vikar til å ivareta sine pasienter i ca. 12 måneder fra mai 2019. Fleksibelt med oppstartsdato, men senest fra 17. mai.

 

Hemne legesenter AS er et veldrevet og hyggelig legekontor med 5 fastleger og 1 turnuslege. Kontoret har meget erfarne helsesekretærer, velutstyrt laboratorie og gode rutiner. Listen er godt ivaretatt med oppdatert journal. Det er fulle dager og gode inntjeningsmuligheter.

Legekontoret er AS-driftet med avtale med kommunen. Totalt 5 kurative dager, der én dag går til kommunal oppgave som sykehjemslege. Dette gir god variasjon i arbeidet og denne delen av stillingen er fastlønnet.

 

- Selvstendig fastlegepraksis på legekontor

- Kommunale oppgaver som sykehjemslege (28 % stilling) og smittevernlege (5,33 % stilling)

- Maksimal antall innbyggere på liste: 1000

- CGM journalsystem (Winmed 3)

- 6-delt daglegevakt i kommunen

-Deltakelse i interkommunal legevakt i Orkdalsregionen med gjennomsnittlig 1 vakt pr. mnd. Mulighet for å ta ekstra vakter / gi fra seg vakter om ønskelig

 

Det forutsettes at vikar har god arbeidskapasitet og tilstedeværelse til å ivareta listeansvaret. Har du en allmennpraktikerspire i deg er dette en flott mulighet til å prøve seg i en veldrevet og variert praksis. Du må ha autorisasjon og refusjonsrett. Personlig egnethet vil bli vektlagt. Du må ha beherske norsk eller annet skandinavisk språk godt, både skriftlig og muntlig.

 

Hemne ligger i hjerte av Norge og venter på deg med sin storslåtte natur og trivelige miljø. Kommunen har et rikt og variert kulturliv, et godt idrettsmiljø og gode oppvekstvillkår for barn og unge. Har du kanskje hørt om fotballklubben KIL/Hemne, som har mottatt pris fra RBK-Coop Midt-Norge for regional talentutvikling? Eller har du kanskje hørt om Humorfestivalen i Hemne; Midt-norsk mesterskap i revy, som arrangeres annethvert år? 

Dette er bare to eksempler på mangfoldet du vil finne i kommunen vår. 

Lyst til å vite litt mer om Hemne?

 

Søknad med CV sendes på e-post til andreacathrin@gmail.com, innen 15.02.19.

Ta gjerne kontakt ved spørsmål eller behov for ytterligere informasjon.

 

Mvh

Andrea Cathrin Løvaas

Tlf. 93 01 06 11