A+ A a Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
 

Ledige stillinger - barnehagelærer og pedagogisk leder

Leke-motiv

Er du utdannet barnehagelærer og på jakt etter jobb? Vi har ledige stillinger i Bakkely barnehage og ved Ven oppvekstsenter.  

I barnehagen ved Ven oppvekstsenter er det ledig 100 % stilling som pedagogisk leder og i Bakkely barnehage er det ledig 40 % stilling som barnehagelærer.

Bakkely barnehage ligger i sentrum på Kyrksæterøra. Ven oppvekstsenter ligger på Vennastranda i Snillfjord kommune, 16 km fra Kyrksæterøra. Det er inngått vertskommuneavtale mellom Hemne kommune (vertskommune) og Snillfjord kommune (bestillerkommune) om drift av Ven oppvekstsenter fram til 1. januar 2020. Fra denne datoen slås Hemne kommune, Halsa kommune og deler av Snillfjord kommune sammen til nye Heim kommune. Ven oppvekstsenter ligger i den delen av Snillfjord kommune som blir med inn i nye Heim kommune. 

Hemne ligger i hjerte av Norge og venter på deg med sin storslåtte natur og trivelige miljø. Kommunen har et rikt og variert kulturliv, et godt idrettsmiljø og gode oppvekstvillkår for barn og unge. Har du kanskje hørt om fotballklubben KIL/Hemne, som har mottatt pris fra RBK-Coop Midt-Norge for regional talentutvikling? Eller har du kanskje hørt om Humorfestivalen i Hemne; Midt-norsk mesterskap i revy, som arrangeres annethvert år? Dette er bare to eksempler på mangfoldet du vil finne i kommunen vår. 

Lyst til å vite litt mer om Hemne?

 

Søknadsfristen er 21.08.18.

Mer informasjon om stillingen og link til elektronisk søknadsskjema

 

Vi ønsker deg velkommen som søker i Hemne kommune.