A+ A a Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
 

Ledig stilling - enhetsleder/rektor

Vinjeøra skole

Vi har ledig 100 % fast stilling som enhetsleder/rektor ved Vinjeøra skole og SFO. Har du master i skoleledelse eller rektorutdanning, og erfaring fra ledelse i skolen, kan du være den vi søker til en spennende lederstilling i grunnskolen.  

Vinjeøra skole og SFO er en fådelt skole med for tiden 40 elever. Skolen holder til i nye, tidsmessige lokaler, har alle nødvendige spesialrom og er svært brukervennlig. Skolen har også egen skolefritidsordning. Skolen har flott beliggenhet nær sjøkanten i Vinjefjorden, med tilgang til både lavvo og et unikt turområde. Skolen har mentorordning for nytilsatte og tilbud om kantine for ansatte og elever. 
Hemne kommune er Realfagskommune i år, og har derfor styrket fokus på realfagene i skole og barnehage. Det er i år vedtatt innføring av 1 til 1 med digitale verktøy for elever og lærere, og fra og med høsten 2017 vil alle elever ha egen iPad til bruk i undervisningen.

Til stillingen søker vi en leder med god evne til ledelse, samarbeid og kommunikasjon, både tverrfaglig innad i Hemne kommune som organisasjon og utad mot foresatte og eksterne samarbeidspartnere. Du må ha vilje og evne til å utvikle en læringskultur der du involverer lærere, elever og foresatte i prosesser som skaper gode forutsetninger for elevens læring.

Søknadsfrist (2. gangs utlysning): 7. juli. Mer informasjon om stillingen og link til elektronisk søknadsskjema. 

Lyst til å vite litt mer om Hemne?

Vi ønsker deg velkommen som søker i Hemne kommune.