A+ A a Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
 

Miljøfyrtårn - Vi gratulerer ASPnor

Logo ASPnor

ASPnor AS ble sertifisert miljøfyrtårnbedrift og mottok nylig diplomet fra ordføreren under årsmøtet i Hemne Kraftlag. Vi gratulerer!

ASPnor er den første bedriften i Hemne som har gjennomgått systemet og blitt sertifisert av lokal miljøfyrtårnkonsulent og sertifisør. Det foregikk i rekordfart og vitner om dedikasjon til prosessen fra ledelse og ansatte.

ASPnor tilbyr serverdrift til de som har behov for slike tjenester. Selskapet driver også med programvareutvikling, først og fremst for treningssenter og skreddersydde løsninger for regnskaps- og budsjettrapportering. ASPnor er en av virksomhetene i den lokale IT-klyngen. 

 

Miljøfyrtårn er et miljøledelsessystem som dokumenterer ressursstrømmer og bevisstgjør virksomheten på å identifisere muligheter for å redusere utslipp og forbruk. En bonus er gjerne at man også sparer kostnader.

I forbindelse med anskaffelser krever offentlige og private virksomheter i økende grad at man har et miljøledelsessystem og kan dokumentere ressursbruk. Sertifisering gjennom Miljøfyrtårn er en måte å gjøre dette på som er tilpasset små og mellomstore bedrifter.

 

Det kreves at man benytter godkjent konsulent i arbeidet og sertifiseres av godkjent sertifisør.

ASPnor benyttet den lokale miljøfyrtårnkonsulenten Helen Hartel Rådgiving AS, og den lokale sertifisøren, Jorulf Gumdal.

 

Logo